RENOVATIE DIENSTEN

Een nieuw ontwerp voor het huis waarin u woont.

RESIDENTIEEL

Badkamers, keukens, kelders en meer! Wij zijn renovatiespecialisten en experts in elke kamer.

MAATWERK

Al onze verbouwingswerkzaamheden zijn op maat. Met een eenvoudig consult zullen onze projectmanagers een plan en tijdlijn voor uw project ontwikkelen om aan uw behoeften te voldoen.

COMMERCIEEL

Wanneer uw bedrijf een facelift nodig heeft, zijn wij degenen die bellen. Wij kunnen u helpen uw ruimte optimaal te gebruiken!

AANDACHT VOOR DETAIL

Omdat ons werk op maat is, zorgen we ervoor dat elk detail met liefde en precisie wordt voltooid. We snijden nooit in hoeken en gebruiken alleen de beste materialen om uw project te voltooien.

before-minafter-min
nieuwe keuken

Heerlijke nieuwe keuken

Het is geen geheim dat de keuken de belangrijkste kamer in uw huis is. Het is de ontmoetingsplaats op feestdagen en bijeenkomsten, en waar alle heerlijke maaltijden worden gemaakt. Dit is de reden waarom onze vernieuwingsdiensten zeer gewild zijn bij het upgraden van uw kookruimte.

Er zijn speciale vaardigheden en vakmanschap voor nodig om een keuken te verbouwen. Bijgevolg hebben onze projectmanagers en geschoolde arbeiders een overvloed aan ervaring met het verbouwen van keukenruimtes. Of u nu op zoek bent naar een strakke moderne keuken of een warme en gezellige rustieke uitstraling, we hebben alles in huis om uw droom waar te maken.

extra ruimte

Voeg wat extra ruimte toe!

Het verbouwen en afwerken van uw kelder is een geweldige manier om waarde aan uw huis toe te voegen. Of u nu meer ruimte nodig heeft voor uw groeiende gezin of wat extra ruimte om uw gasten te vermaken, wij hebben u gedekt. Sta ons toe u te helpen bij het verkrijgen van tonnen eigen vermogen in uw huis door uw ongebruikte vierkante meters af te werken.

Kelders zijn soms lastig. Wanneer ze niet professioneel worden gerenoveerd, kunnen ze koud, donker en saai blijven. Gelukkig is ons team zeer bekwaam om uw kelder levendig en gezellig te maken. Onze professionele afwerkingen en ervaren team zijn in staat om uw lagere woonruimte op te vrolijken en er een uitnodigende omgeving van uw dromen van te maken.

Contacteer ons +32 485 47 37 29

Het is tijd voor een grote renovatie!

Don`t copy text!