OP ZOEK NAAR EEN BADKAMER AANNEMER?

Het zijn de kleine details die een groot verschil zullen maken

Luxury minimalist bathroom interior with brick walls. 3d render.

Het verbouwen van badkamers is een prachtige manier om waarde toe te voegen aan uw huis en plezier aan uw hectische leven. Bij Ehin Bv kunnen we u nieuw leven inblazen in een vermoeide, versleten badkamer met een doordacht badontwerp, moderne functies en geavanceerde producten die voldoen aan uw smaak en behoeften. Dit proces kan vaak overweldigend zijn, maar we maken het pijnloos en eenvoudig.

Luxury minimalist bathroom interior with brick walls. 3d render.

Laat ons uw badkamer renoveren

Badkamerrenovatie is een opwindende manier om wat vaak een utilitaire ruimte is te transformeren in een opmerkelijk toevluchtsoord waar u wilt ontspannen en revitaliseren. Met het verbouwen van de badkamer zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu een make-over van uw hoofdbad, damestoilet of gastbad overweegt, Ehin Bv kan u helpen een stijl te bepalen en te pronken met uw persoonlijkheid. Dit kan worden bereikt met een verbouwing van het oppervlak met verf, nieuwe kasten en nieuwe oppervlakken, of een totale renovatie met vervanging en reconstructie van vloeren.

5

Stressvrij badkamer renovatie binnen een dag

Als u een kleine, verouderde badkamer heeft met te weinig opslagruimte en onvoldoende verlichting, laat Ehin Bv u dan helpen bij het plannen van de verbouwing van uw dromen in de badkamer. Het verbouwen van de badkamer is ook een verstandige investering als u overweegt uw huis te verkopen of ter plekke ouder te worden. We bieden meer dan 30 jaar expertise op het gebied van badontwerp en -installatie en kunnen u helpen de mogelijkheden voor uw ruimte te bedenken, probleemgebieden aan te pakken en functies aan te passen aan uw huidige en toekomstige behoeften.

Contacteer ons +32 485 47 37 29

Het is tijd om je badkamer een nieuwe look te geven!

Don`t copy text!